Boekhandel.org

Zoeken in

mijnEPUB logo
Digitaal lezen zonder beperkingen

Eind mei 2010 is boekhandel.org begonnen met het aanbieden van mijnEPUB ebooks. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit type ebook.

Wat is mijnEPUB?

mijnEPUB is EPUB

mijnEPUB uitgaven zijn EPUB ebooks die voldoen aan de open EPUB standaard, een standaard die ook in Nederland steeds meer het standaard formaat voor ebooks aan het worden is. Het voordeel van mijnEPUB is, in tegenstelling tot EPUB met DRM, dat mijnEPUB ebooks op heel veel leesapparaten gelezen kunnen worden. mijnEPUB bestanden zijn dus ook te lezen op apparaten die geen DRM ondersteunen.

mijnEPUB bevat geen DRM

mijnEPUB uitgaven zijn niet voorzien van Digital Rights Management (DRM). Hierdoor is het ebook op veel leesapparaten te gebruiken. Na aanschaf bent u, in tegenstelling tot ebooks met DRM, voor het lezen of het overzetten naar een ander apparaat niet afhankelijk van een eboekhandel of DRM-provider. U kunt rustig van leesapparaat wisselen zonder dat u daarbij bij mijnEPUB bang hoeft te zijn of het risico loopt dat ebooks onbruikbaar worden.

mijnEPUB is persoonlijk

mijnEPUB uitgave zijn voor persoonlijk gebruik. Dit komt tot uiting doordat het mijnEPUB ebook is voorzien van uw naam. Als een "Ex Libris" ziet u op meerdere, niet storende, plaatsen uw naam vermeld staan.

Waarom mijnEPUB?

Als u een ebook koopt geeft de uitgever u een digitale tekst waarin de auteur en ook de uitgever heel veel tijd hebben geïnvesteerd. Tijd en geld die terugverdiend moet worden om in de toekomst ook weer nieuwe ebooks te kunnen publiceren. De arbeider is zijn loon waard.

Natuurlijk kan een uitgever er voor kiezen zijn digitale content maximaal te beschermen door aan u als lezer allerlei beperkingen op te leggen, waardoor u een ebook maar op een zeer beperkt aantal apparaten kan gebruiken, geen teksten kunt kopiëren, geen pagina's kunt afdrukken, e.a. handigheidjes die voor u juist voordelen zijn bij het gebruik van ebooks. De uitgever is dan wel beter beschermd, maar dat is wel ten koste gegaan van de mogelijkheden voor u als gebruiker.

Bij mijnEPUB legt de uitgever u geen technische beperkingen op en verstrekt een ebook aan u voor uw persoonlijk gebruik in het vertrouwen dat dat ook persoonlijk gebruik blijft. De uitgever geeft u een maximum aan mogelijkheden in het vertrouwen dat u daar geen misbruik van maakt door een kopie van het ebook aan anderen te geven.

Doordat uw naam vermeld wordt in het ebook is het duidelijk wie de gebruiker is. Net zoals mensen hun naam schrijven in een boek om duidelijk te maken dat het boek van hen is, zo wordt bij mijnEPUB ook uw naam een onderdeel van de digitale tekst.

Privacy

mijnEPUB ebooks worden aan eboekhandels geleverd door Cross Link Services B.V. De eboekhandel waar u een mijnEPUB eBook aanschaft geeft bij het bestellen uw naam door aan Cross Link Services BV. Cross Link Services BV gebruikt uw naam ALLEEN voor het personificeren van het ebook. Uw persoonsgegevens worden door Cross Link Services B.V. nooit aan een derde verstrekt. Uw persoonsgegevens worden NIET gebruikt voor marketingdoeleinden of marktonderzoek.

mijnEPUB logo
Digitaal lezen zonder beperkingen

Controleer VOORDAT u een mijnEPUB eBook aanschaft of uw leesapparaat het EPUB formaat ondersteunt. Eenmaal aangeschafte ebooks kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Privacy: In een mijnEPUB ebook wordt uw naam en een bestelrefentie verwerkt. Boekhandel.org geeft deze gegevens door aan leverancier Cross Link Services B.V. voor de verwerking in het mijnEPUB ebook. Deze gegevens worden door Cross Link Services B.V. alleen verwerkt in het ebook en niet verstrekt aan derden of voor andere doeleinden gebruikt.

mijnEPUB op mijn apparaat?

Het EPUB formaat wordt breed ondersteund. Hier vindt u meer informatie over het gebruik op verschillende apparaten

Maak zelf een backup!

Een mijnEPUB ebook is na aanschaft maar een beperkte tijd beschikbaar voor downloaden (minimaal 4 weken). Ook kan het ebook in die periode een beperkt aantal keer gedownload worden. Boekhandel.org raad sterk aan een backup te maken van aangeschafte ebooks.


mijnEPUB logo


Aanbevolen Bijbel App: Online Bijbel
Boekhandel.org, een website van Cross Link Services B.V. © 2008, - Over Boekhandel.org / Missie - Algemene voorwaarden